Dear subscribers! Please pass metrics from the 1st to 5th of each month and in the case of gas smell, emergency call 104 If gas smell detects, call 104
Онлайн наради та відеоконференції – все для безпеки працівників «Тернопільгазу»

Онлайн наради та відеоконференції – все для безпеки працівників «Тернопільгазу»

29.04.2020 13:58

Зважаючи на встановлення жорстких умов карантину в державі, з дотриманням усіх необхідних правил безпеки, «Тернопільгаз» проводить заплановані заходи та надає повний спектр послуг з розподілу природного газу. Планування роботи та підсумкові наради проходять в режимі онлайн.
Зокрема, у четвер, 23 квітня, під керівництвом першого заступника голови правління Володимира Караванського, з допомогою відео зв’язку відбулось засідання ради головних та старших інженерів районних управлінь, а у п’ятницю, 24 квітня, під керівництвом голови правління Олега Караванського, - нарада керівників газових господарств області в онлайн режимі.
У ході роботи обох конференцій кожен учасник мав можливість виступу, а на завершення були поставленні завдання до виконання. Серед основних - проведення роз'яснювальної роботи серед населення з безпечного використання газу в побуті, аналіз аварійних викликів Центральної аварійно-диспетчерської служби, контроль за належним оформленням та своєчасним поданням документації щодо виконання Плану розвитку та модернізації газових мереж (інвестиційної програми), розробка та затвердження заходів з підготовки газових господарств області до сталої роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років.