Dear subscribers! Please pass metrics from the 1st to 5th of each month and in the case of gas smell, emergency call 104 If gas smell detects, call 104
Порив розподільчого газопроводу середнього тиску у с.Вишгородок Лановецького району

Порив розподільчого газопроводу середнього тиску у с.Вишгородок Лановецького району

24.12.2019 13:10

У вівторок, 17 грудня 2019 року, в аварійно-диспетчерську службу Лановецької дільниці Шумського УЕГГ о 08.35 надійшов виклик про порив розподільчого газопроводу середнього тиску у с.Вишгородок Лановецького району. Подія трапилась внаслідок виконання земляних робіт без погодження газорозподільної організації. З метою локалізації аварійної ділянки було частково припинено газопостачання у с.Вишгородок та повністю у с.Соколівка. Бригадою аварійної газової служби проведено необхідні ремонтні роботи та ліквідовано пошкодження. О 17.00 цього ж дня газопостачання мешканцям було повністю відновлено.
Вартість завданих збитків відшкодовував винуватець аварії.

ПрАТ «Тернопільгаз» застерігає!
Будівельні роботи, риття траншей, ям, котлованів, на відстані менше ніж 15 м від газопроводу, допускаються тільки на підставі письмового дозволу та в присутності представника обласного або районного управління з експлуатації газового господарства. Точне місцезнаходження газопроводу визначає представник газового господарства.
Пам’ятайте! – Пошкодження газопроводів приводить не тільки до великих матеріальних збитків, а й до людських жертв!