Dear subscribers! Please pass metrics from the 1st to 5th of each month and in the case of gas smell, emergency call 104 If gas smell detects, call 104
Реконструкція газової мережі у смт Товсте на Тернопільщині

Реконструкція газової мережі у смт Товсте на Тернопільщині

09.11.2020 12:56

Об’ємні роботи із заміни газопроводів середнього та низького тисків, встановлення нового сучасного газового обладнання та лічильників газу на межі домоволодінь тривають у смт Товсте на Тернопільщині. 

Реконструкція газової мережі відбувається за ініціативи «Тернопільгазу», в рамках Плану розвитку газорозподільної системи. Таке рішення було прийнято підприємством, у зв’язку із плановою заміною дорожнього покриття в населеному пункті, у місцях, де проходять газопроводи. 

Щоб виконати необхідні роботи, щодня працюють зварювальники, водії, екскаваторники. Це працівники головного підприємства та Борщівського, Бучацького, Чортківського та Гусятинського районних газових господарств. Значно ускладнює роботу та потребує особливих зусиль спеціалістів наявність у грунтах суцільного каміння. Залучена спецтехніка. 

На сьогодні силами «Тернопільгазу» замінено газопровід середнього тиску протяжністю 1100 метрів та прокладено газопровід низького тиску від газорегуляторного пункту шафового типу довжиною 900 метрів. Для засипки траншей використано 600 тон піску. Цього тижня будуть завершені роботи 
по під’єднанню дворових вводів у кількості 137. 

Нове газове обладнання та встановлені газопроводи пройдуть випробування і будуть здані в експлуатацію.