Dear subscribers! Please pass metrics from the 1st to 5th of each month and in the case of gas smell, emergency call 104 If gas smell detects, call 104
Робоча нарада голови правління з керівниками структурних підрозділів

Робоча нарада голови правління з керівниками структурних підрозділів

14.02.2020 11:09

Дотримання якісного та вчасного виконання поставлених завдань, аналіз виконаної роботи та чіткий план дій на майбутнє на особливому контролі у ПрАТ “Тернопільгаз”.
Так, на початку 2020 року, під керівництвом голови правління Олега Караванського було підведено підсумки роботи підприємства у 2019 році. Серед поставлених завдань на 2020 рік варто виокремити проведення технічного обстеження розподільчих газопроводів, а саме: комплексного приладового обстеження стальних газопроводів, поліетиленових газопроводів, їх шурфовий огляд. Щоденне проведення оперативного аналізу отриманих від газорозподільних станцій обсягів природного газу та їх подальший розподіл споживачам, з метою виявлення причин втрат природного газу. Забезпечення можливості своєчасної повірки промислових лічильників газу у непобутових споживачів, згідно вимог кодексу газорозподільних мереж. У разі перевищення строків міжповірочного інтервалу або невідповідності лічильника метрологічним характеристикам, в обов’язковому порядку складається акт про порушення.
У січні-березні 2020 року підприємством планується проведення навчання слюсарів по експлуатації підземних газопроводів за індивідуальною програмою та атестація зварників пластмас. Цього ж місяця планується проведення навчання з подальшою перевіркою знань інженерно технічних працівників, які виконують роботи підвищеної небезпеки. У березні - квітні плануються кущові навчання, з тренувальними заняттями, монтерів по захисту підземних трубопроводів від корозії.
Такі наради проводяться для забезпечення безперебійного і безаварійного газопостачання споживачів Тернопільщини та підвищення якості надання послуг з розподілу природного газу.