Dear subscribers! Please pass metrics from the 1st to 5th of each month and in the case of gas smell, emergency call 104 If gas smell detects, call 104
Спільна молитва з нагоди професійного свята

Спільна молитва з нагоди професійного свята

16.09.2020 16:15

Затишок і тепло у кожній домівці, безперебійна та безаварійна робота  газорозподільних мереж – це щоденна відповідальність і сумлінна праця понад 1300 газовиків Тернопільщини.

У другу неділю вересня працівники «Тернопільгазу» щорічно відзначають професійне свято – День працівника нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. Доброю традицією стало багато років поспіль в цей день проводити професійну прощу та спільну молитву з просьбою благословення наступного року. Цьогоріч пандемія COVID-19 внесла значні корективи в життя колективу підприємства. Дбаючи про здоров’я і безпеку, кожен працівник отримав можливість долучитись до молитви за допомогою онлайн зв’язку. Проте, двері Храму відкриті для прочан і в час пандемії. 

Тож в неділю, 13 вересня 2020 року, на подіумі площі Марійського духовного центру у Зарваниці відбулась Божественна Літургія, яку відвідав голова правління підприємства Олег КАРАВАНСЬКИЙ та працівники районних газових господарств. 

З професійним святом прочан привітав владика-помічник Тернопільсько-Зборівський Кир Теодор МАРТИНЮК та благословив присутніх на Многії і Благії літа. За його словами: «Цей день для працівників «Тернопільгазу» став днем молитви, духовного життя. День, коли збираються разом не з професійних, а духовних мотивів. З причини того, що люди хочуть разом помолитися та прийти до Богородиці». 

У зв’язку з карантином візит до Зарваниці був небагаточисельним, офіційні урочистості максимально обмежені для безпеки працівників.