Dear subscribers! Please pass metrics from the 1st to 5th of each month and in the case of gas smell, emergency call 104 If gas smell detects, call 104
Цілодобова робота аварійних газових служб

Цілодобова робота аварійних газових служб

07.05.2020 08:52

Тернопільщина живе в умовах карантину, проте підрозділи і служби, робота яких життєво необхідна області, триває цілодобово.
До них відноситься Центральна аварійно-диспетчерська служба ПрАТ «Тернопільгаз», яка забезпечує прийом аварійних заявок та заявок на ремонт газового обладнання від споживачів Тернопільської області за номером 104.
За останні три місяці отримано більше чотирьохсот аварійних заявок, на які забезпечено миттєве реагування бригад аварійно-диспетчерських служб підприємства «Тернопільгаз». Крім того, отримано понад 300 заявок на ремонт газового обладнання.
У квітні 2020 року почастішали факти пожеж. При надходженні заявки про пожежу бригада аварійно-диспетчерської служби виїжджає на місце події та діє відповідно до Плану взаємодії служб різних відомств. Спільно з іншими службами наші фахівці надають посильну допомогу в гасінні пожежі та порятунку людей.
Ми працюємо, а Ви залишайтеся вдома!