Dear subscribers! Please pass metrics from the 1st to 5th of each month and in the case of gas smell, emergency call 104 If gas smell detects, call 104
Від Різдва до Стрітення

Від Різдва до Стрітення

15.02.2020 11:46

Якість виконання поставлених завдань нерідко пов’язана зі злагодженістю роботи колективу, адже крім професійних якостей кожного працівника загальна позитивна атмосфера та дружні стосунки мають вагоме значення. Тож, напередодні Великоднього посту, у “Тернопільгазі” підводять підсумки старту 2020 року, а саме життю колективу у позаробочий час.
Це період Новорічно-Різдвяних свят та святкових заходів, яким було приділено значну увагу як керівництвом підприємства, так і кожним працівником організації. Художні аматорські колективи організації радували своєю творчістю та виконанням Різдвяних пісень, колядок, вінчуванням та поздоровленнями.
З привітанням до ПрАТ “Тернопільгаз” завітало і багато гостей. Серед них - дитячий ансамбль “Ходаки”, який представив колективу ПрАТ “Тернопільгаз” вертепне дійство. З колядками та теплими побажаннями добра у Новому році завітали діти, які знаходяться під опікою Тернопільського Благодійного фонду “Карітас”, семінаристи Тернопільської вищої духовної семінарії імені Йосифа Сліпого, учні Дичківської ЗОШ І-ІІ ступенів Тернопільського району.
Аматорський колектив Тернопільської обласної комунальної психоневрологічної лікарні подарував присутнім чудову Різдвяну виставу та неймовірні позитивні емоції.
Щиро дякуємо усім за вітання та незабутні миті, подаровані колективу підприємства та бажаємо духовного очищення та розвитку у період Великоднього посту та підготовки до Величного Християнського свята Великодня - Воскресіння Христового!