Dear subscribers! Please pass metrics from the 1st to 5th of each month and in the case of gas smell, emergency call 104 If gas smell detects, call 104
Відкриті обговорення проекту Плану розвитку газорозподільної системи на 2021-2030 роки газорозподільного підприємства «Тернопільгаз»

Відкриті обговорення проекту Плану розвитку газорозподільної системи на 2021-2030 роки газорозподільного підприємства «Тернопільгаз»

08.09.2020 16:22

Підготовка до наступного планового періоду розвитку газорозподільної системи Тернопільщини триває у «Тернопільгазі». 

Так, 27 серпня 2020року, на підприємстві відбулись відкриті обговорення проекту Плану розвитку газорозподільної системи на 2021-2030 роки (далі – проекту Плану) за участі голови правління ПрАТ «Тернопільгаз» - Олега КАРАВАНСЬКОГО та його заступників, представників органів виконавчої влади: Володимира ХАРЧЕНКА – директора департаменту архітектури, містобудування, ЖКГ та енергозбереження Тернопільської облдержадміністрації, Оксани ТРУТ – завідувачки сектору Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі – НКРЕКП) в Тернопільській області.  

У 2021 році перед газовиками Тернопільської області стоїть чимало завдань. Тому присутні обговорилиобсяг фінансування, який заплановано на перший рік та основні заходи, що спрямовані на капітальні ремонти, реконструкцію та заміну газових мереж та споруд на них, реконструкцію та заміну газорегуляторного обладнання, придбання спеціалізованої техніки, заходи, спрямовані на зменшення виробничо-технологічних витрат, придбання сучасних приладів діагностики та обстеження, впровадження та розвиток інформаційних технологій. 

Відкрите обговорення відбулось на засадах гласності та відкритості, без порушення процедури, встановленої Порядком проведення відкритого обговорення проектів рішень НКРЕКП. Результатом стало погодження проекту Плану.  

Не зважаючи на епідеміологічну ситуацію з поширенням COVID-19, що поки не вщухає на території області, заплановані необхідні заходи відбуваються вчасно. 

Щоб ознайомитись з проектом Плану розвитку газорозподільної системи на 2021-2030 роки газорозподільного підприємства ПрАТ «Тернопільгаз» переходьте за посиланням