Dear subscribers! Please pass metrics from the 1st to 5th of each month and in the case of gas smell, emergency call 104 If gas smell detects, call 104
Засідання Ради керівників газових господарств області

Засідання Ради керівників газових господарств області

06.03.2020 08:21

Підсумкове, звітне засідання про роботу газової галузі Тернопільщини у 2019 році провели у ПрАТ “Тернопільгаз” у п’ятницю, 28 лютого. Захід пройшов на базі Теребовлянського управління з експлуатації газового господарства під керівництвом голови правління Олега Караванського. Серед головних питань засідання слухали звіт про виконання інвестиційної програми у 2019 році. Перший заступник голови правління Володимир Караванський проінформував присутніх про роботи, що на постійній основі проводяться підприємством згідно плану Розвитку газорозподільної системи. Це і комплексне приладове обстеження газопроводів, їх технічне обслуговування, і незаплановані в інвестиційній програмі, проте вкрай необхідні роботи, які виникають в процесі ліквідації витоків газу.
Було зазначено, що підприємство проводить низку інформаційних заходів. До прикладу, у вересні-жовтні минулого року був проведений “Місячник пропаганди серед населення безпечного і заощадливого використання газу в побуті”, де взяло участь більш ніж 26 тисяч учнів Тернопільщини.
Також, на підприємстві діє чотирьохступенева система контролю за станом охорони праці. Контроль дає можливіть своєчасно викривати та усувати причини порушень та нормативних вимог, виховувати у виконавців почуття відповідальності.
Сталою традицією “Тернопільгазу” є проведення трудового змагання між управліннями з експлуатації газового господарства. На основі виконаних показників робочою комісією щоквартально підводяться підсумки такого змагання та визначаються переможці. Призерами є три колективи, які набирають найбільшу кількість балів. За результатами ІV кварталу 2019 року перше місце виборов колектив Бережанського управління з експлуатації газового господарства, керівник — Ватраль Марія Львівна, головний інженер — Безручко Василь Степанович, друге — колектив Шумського управління, керівник — Григоренко Олександр Михайлович, головний інженер — Рудзінський Сергій Володимирович, третє місце — колектив Бучацького управління, керівник — Качур Михайло Степанович, головний інженер — Гук Анатолій Адамович. Вітаємо переможців та бажаємо кожному управлінню та дільниці з експлуатації газового господарства завжди якісно і надійно забезпечувати безаварійне та безперебійне газопостачання жителям Тернопільщини!