Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Вірно обрана професія - надійний шлях у майбутнє

Вірно обрана професія - надійний шлях у майбутнє

03.03.2020 09:41

20-21 лютого в Борщівському агротехнічному коледжі відбувся захист дипломних проектів студентами спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» за освітньо-професійною програмою «Монтаж, обслуговування устаткування та систем газопостачання». Головою екзаменаційної комісії є перший заступник голови правління ПрАТ “Тернопільгаз” - Володимир Караванський. Цьогоріч захистилось 17 студентів, четверо з яких, отримали диплом з відзнакою. Це сьомий випуск студентів факультету в Борщівському агротехнічному коледжі. За час існування спеціальності випущено 128 техніків з експлуатації устаткування газових об”єктів.
Також, у перерві між захистом дипломних проектів голова екзаменаційної комісії Володимир Караванський ознайомився з лабораторіями із ремонту та експлуатації газового обладнання та кабінетом курсового і дипломного проектування, які своїми силами створено студентським і викладацьким колективом за сприяння адміністрації коледжу. Це лабораторії: “Автоматики і телемеханіки в газовому господарстві”, Лабораторія природних і штучних газів, лабораторія на отримання робітничої професії “Слюсар з експлуатації та ремонту газового обладнання”.
Відділення газифікації Борщівського агротехнічного коледжу тісно співпрацює з ПрАТ “Тернопільгаз”. Студенти спеціальності “Будівництво та цивільна інженерія” проходять виробничо-технологічну та переддипломну практику в районних управліннях з експлуатації газового господарства ПрАТ “Тернопільгаз” та отримують кваліфікацію “Техніка з експлуатації устаткування газових об’єктів. Крім того, під час навчання студенти отримують робітничу професію “Слюсар з експлуатації та ремонту газового обладнання”.
Статус агротехнічного коледжу Борщівський радгосп - технікум набув у червні 1994 року і здійснює підготовку спеціалістів сільського господарства за другим рівнем акредитації. На сьогоднішній день навчальний заклад готує спеціалістів з шести спеціальностей, а саме: агроінженерія, електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, маркетинг, будівництво та цивільна інженерія, агрономія, монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання.
Функціонує навчально-виробничий підрозділ, що забезпечує міцний зв'язок навчальної та виробничої діяльності. У 2004 році на базі колежу відкрито навчально-практичний центр.
Досвідчені педагоги, ветерани коледжу передають свій багаж знань та професійний досвід молодим викладачам, що влилися у колектив за останні кілька років.
Цьогоріч коледж може забезпечити 25 місць для студентів за освітньо-професійною програмою «Монтаж, обслуговування устаткування та систем газопостачання» державної форми навчання.
За додатковою інформацією слід звертатись за номерами телефонів коледжу:
+38 03541 2 15 13
+38 03541 2 15 52.
Офіційний сайт навчального закладу www.batk.edu.ua.