Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Газифікація села Яблунівка Підгаєцької міської територіальної громади на Тернопільщині

Газифікація села Яблунівка Підгаєцької міської територіальної громади на Тернопільщині

29.09.2023 10:02

Село Яблунівка на Тернопільщині налічує 182 двори. У 2007 році в цьому населеному пункті працівниками Підгаєцької дільниці Бережанського управління газового господарства за підтримки громади було побудувано розподільчі газопроводи, проте для завершення робіт необхідне було будівництво підвідного газопроводу від сусіднього села Угринів.

Аби допомогти жителям села завершити розпочаті роботи, правлінням «Тернопільгазу» на початку 2023 року було прийнято рішення про виготовлення проєктно-кошторисної документації, фінансування будівництва та проведення необхідних робіт. Уже з вересня 2023 року триває газифікація житлових будинків у Яблунівці. На сьогодні підведено 93 газопроводи-вводи, газ отримало 6 будинковолодінь, тривають роботи по прокладанню внутрішньобудинкових газопроводів.

27 вересня 2023 року за участі начальника Тернопільської обласної військової адміністрації Володимира ТРУША, голови правління Олега КАРАВАНСЬКОГО, голови Підгаєцької міської ради Ігоря МЕРЕНИ, старости округу Ігоря БУЦИКА з благословення всечесних отців відбувся урочистий захід з нагоди газифікації села, який кожному дав можливість зрозуміти, що навіть в час війни можна робити добрі справи для громади в ім`я Перемоги!

Завжди Ваш – «Тернопільгаз»