Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Крилатий вітер розвіває стяг, блакить із золотом на нім переплелися, наш прапор майорить неначе птах: народ не вмер, й нікому не скорився!

Крилатий вітер розвіває стяг, блакить із золотом на нім переплелися, наш прапор майорить неначе птах: народ не вмер, й нікому не скорився!

23.08.2023 15:00

23 серпня в Україні вшановують один з трьох головних державних символів – прапор України. Синьо-жовтий стяг є основою української ідентичності та боротьби за волю. 
З нагоди свята, сьогодні у «Тернопільгазі» відбулася традиційна спільна молитва колективу та освячення полотна державного прапора. У час, коли Україна вкотре виборює своє право на існування, свою незалежність та мирне майбутнє, присутні молились за українських воїнів та їх швидке повернення додому з перемогою. Загальнонаціональною   хвилиною мовчання вшанували памʼять за загиблими внаслідок збройної агресії ворога.

До працівників підприємства звернувся голова правління Олег КАРАВАНСЬКИЙ. Він підкреслив, що боротьба за національний стяг та незалежність тривала довгі роки. Пронесений через історію та збережений поколіннями, державний прапор є символом суверенітету та перемоги.

У справжніх дітей України є спільна мета – вільна, соборна та процвітаюча Україна. Та Україна, про яку мріяли і за яку боролися численні покоління наших предків. Та Україна, за майбутнє якої зараз проливають кров наші новітні герої. 

І саме ми зобов’язані зберегти її, щоб передати наступним поколінням.

Разом до перемоги!

Завжди Ваш – «Тернопільгаз»