Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Одне серцебиття, одна мрія - традиційна професійна проща працівників газового господарства у Зарваниці

Одне серцебиття, одна мрія - традиційна професійна проща працівників газового господарства у Зарваниці

12.09.2023 13:45

По-особливому тепло і привітно Марійський духовний центр приймав працівників газових господарств з усіх куточків Тернопільщини. У день відзначення професійного свята 10 вересня 2023 року в одній з найбільших святинь Української греко-католицької церкви відбулась професійна проща газовиків. Традиційно, у спільній молитві прочани просили у Господа та Матінки Божої благословення на наступний рік, перемоги та миру в Україні, щасливого повернення додому кожного захисника.

Зі словами вітання до присутніх звернувся голова правління Олег КАРАВАНСЬКИЙ. «Ми цінуємо кожного, хто творив історію підприємства, хто зробив значний внесок в розвиток газової галузі, радіємо з того, що молодь поповнює наші ряди. Разом ми побудували 12336 кілометрів газопроводів, а цієї осені ще один новий газифікований пункт з’явиться на Підгаєччині. У важкий для країни час ми не відступимо перед труднощами, бо наша мета єдина, це - перемога».  
Змінюється час, змінюються і відзнаки. Нагороджено:

  • Відзнакою міністра оборони України «За сприяння обороні України», - Олега КАРАВАНСЬКОГО, голову правління;
  • Почесною відзнакою Тернопільської обласної військової адміністрації «За службу», - Олександра ДОВГАЛЮКА, начальника Теребовлянського управління з експлуатації газового господарства;
  • Почесними грамотами Тернопільської обласної військової адміністрації, - Володимира КАРАВАНСЬКОГО, першого заступника голови правління  ПрАТ «Тернопільгаз»; Тетяну СЕКЕЛУ, начальника відділу кадрів ПрАТ «Тернопільгаз»; Івана РЕМИЗОВИЧА, слюсаря з експлуатації та ремонту підземних газопроводів Шумського упраління; Юрія ОГОНОВСЬКОГО, водія автотранспортних засобів Бережанського управління.

Кращих працівників підприємства нагороджено:

  • Митрополичими подячними грамотами;
  • Почесними грамотами та подяками ПрАТ «Тернопільгаз»;
  • Почесними відзнаками і грамотами професійної спілки газових господарств України; почесними відзнаками, грамотами та подяками об’єднаної профспілкової організації ПрАТ «Тернопільгаз».

Наша робота – це символ тепла і надійності, а від сумлінної праці та особистої відповідальності кожного з нас залежить комфорт усіх споживачів. І ми зобов’язані перемогти, щоб жити на своїй землі, працювати та передавати досвід майбутнім поколінням.

Разом до перемоги!

Завжди Ваш – «Тернопільгаз»