Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Безпека, комфорт, тепло у Вас – основне завдання для нас

Безпека, комфорт, тепло у Вас – основне завдання для нас

29.01.2021 13:06

Вчора у Бережанах, під час під час ремонту дорожнього покриття, було пошкоджено газопровід. Як наслідок, ціле місто та два прилеглих села Лісники та Рай залишились без газопостачання, а це майже шість тисяч домогосподарств.

Перед підприємством «Тернопільгаз» постало невідкладне завдання: термінова ліквідація аварійної ситуації та відновлення тепла у домівках. Адже у період зими приміщення охолоджуються за лічені години, під загрозою можуть опинитись хворі у лікарні, діти - у садочку та школі, немає можливості приготувати їжу, зігріти чай. Більше того, під час екстреної події попередити споживачів про відключення тепла неможливо, тому, зрозуміло, ніхто не був готовий до переходу на альтернативні види палива.

Щоб гарантувати безпеку споживачам, довелось відключити шість газорозподільних пунктів, тридцять три шафових газорегуляторних пункти і терміново проводити роботи з ліквідації аварії та відновлення пошкодженої ділянки газопроводу. Було залучено 23 спеціаліста, 5 одиниць техніки. Після чотирьох годин праці вдалося замінити пошкоджену ділянку газопроводу та відновити постачання газу.

Наявність необхідної техніки, професійність злагодженість усіх працівників дозволило підприємству оперативно вирішити проблему, відсутність хоч якогось сегменту - міг би зробити злий жарт. Тепер можна із впевненістю зазначити – «Тернопільгаз» надійне підприємство, яке не зважаючи ні на що завжди дбає про свого споживача!

Безпека, комфорт, тепло у Вас – найбільша подяка для нас!

Завжди Ваш – «Тернопільгаз»!