Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Проведено засідання Ради керівників газових господарств Тернопільщини

Проведено засідання Ради керівників газових господарств Тернопільщини

11.06.2024 10:20

7 червня 2024 проведено засідання Ради керівників газових господарств Тернопільщини. На порядок денний було винесено ряд питань, що стосуються процесу інтеграції АТ у Тернопільську філію, а саме:

- щодо роботи АТ «Тернопільгаз» за 2023 рік

- щодо підсумків роботи Тернопільської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» за 5 місяців 2024 року.

Голова АТ «Тернопільгаз» Орест ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ  проаналізував роботупідприємства та зазначив, що Постанови Ради керівників газових господарств за 2023 рік виконано в повному обсязі. Як показує аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства, «Тернопільгаз»  реалізував план Інвестиційної програми, план технічного обстеження газопроводів, тощо. Увагу було приділено питанням інвентаризації, вищої ступені контролю, державному майну, безаварійному та безперебійному розподілу природного газу.

В.о. директора Тернопільської філії Андрій БЄЛАШОВ окреслив проблемні питання роботи структурних підрозділів в процесі інтеграції, акцентував увагу на необхідності чіткого виконання поставлених ГРМУ завдань: час ставить нові виклики перед підприємством. Якщо у 2023 році ми працювали самостійно, то з моменту призупинення ліцензії на розподіл природного газу АТ – змінилися завдання. Розвиваємо державне підприємство, по-новому підходимо до вирішення питань ВТВ, роботи ГРС. Вчимося конструктивно працювати з споживачами природного газу, вирішувати кадрові та фінансові питання.

За результатами засідання прийнято Постанову .