Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Сильні, сміливі, спритні — працюють у “Тернопільгаз”

Сильні, сміливі, спритні — працюють у “Тернопільгаз”

15.06.2021 13:08

Втілюючи у життя Програму підтримки і розвитку фізичної культури та спорту на підприємствах газових господарств області, „Тернопільгаз” традиційно провів 34 спартакіаду працівників газових господарств Тернопільської області та 15 спартакіаду для дітей працівників„Тернопільгаз” під гаслом „Майбутні олімпійці – серед нас”. 

Цьогоріч Спартакіада проводилася згідно оновленого регламенту, оскільки пандемія COVID-19 внесла свої корективи у звичне життя не лише підприємства, але і кожного жителя нашого краю.

Газовики змагалися у трьох зонах: північна (Кременець, Шумськ, Ланівці, Збараж, Підволочиськ) — на стадіоні Кременецького лісотехнічного коледжу, південна (Борщів, Бучач, Монастириськ, Гусятин, Чортків, Заліщики) — на стадіоні Борщівського агротехнічного фахового коледжу, центральна (Козова, Тернопіль, Теребовля, Бережани, Підгайці, Зборів) — настадіоні Козівської громади.

Як зазначив голова організаційного комітету Олег Караванський, “основна мета змагань – це не тільки пропаганда фізичної культури і спорту серед працівників газової галузі, популяризація здорового способу життя, але й залучення працівників газових господарств Тернопільщини та їх дітей і внуків до активних занять спортом. Це наше спільне свято, де визначаємо кращих спортсменів області.  А символ Спартакіади — запалений вогонь — додає значимості події, яка гуртує покоління газовиків”.

Спартакіада проводилась за підтримки суддівської колегії під керівництвом судді міжнародної категорії, головного судді змагань Володимира Приймака.  Саме вони визначали переможців у 8 видах спорту: армспорт, гирьовий спорт, легка атлетика, шашки, міні-футбол, настільний теніс, дартс. 

Згідно протоколів змагань, переможцями у командному заліку стали:

- північна зона

І місце - Збаразьке управління газового господарства

ІІ - команда Кременецької та Ланівецької дільниць

ІІІ -  Шумське управління;

- південна зона

І місце — Чортківське УЕГГ 

ІІ — Борщівське управління

ІІІ — Бучацьке УЕГГ;

- центральна частина

І місце — головне підприємство “Тернопільгаз”

ІІ —  Козівське управління газового господарства

ІІІ — Бережанське управління.

Підводячи підсумки зональних змагань, голова об”єднаної профспілкової організації Тарас Грицюк висловив подяку учасникам Спартакіади, вручив Грамоти, відзначивши, що перемогли у змаганнях не просто команди управлінь та дільниць, а дружна родина газовиків. І лише обрані з кращих візьмуть участь в обласній та Всеукраїнській спартакіадах.