Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
«Тернопільгаз» проводить якісний ремонт газових котлів

«Тернопільгаз» проводить якісний ремонт газових котлів

17.01.2022 16:53

Справна система опалення у будинку чи квартирі взимку - це той базовий мінімум, який необхідний для комфортного проживання у ньому. Зазвичай нова імпортна опалювальна техніка витримує великі навантаження  перші два-три роки експлуатації. Проте, слід пам’ятати, що такі прилади виготовляються згідно європейських стандартів, а вони значно відрізняються від вітчизняних. Крім цього низька якість води часто призводить до утворення накипу в теплообмінних агрегатах котла (теплообмінниках). 

Коли термін експлуатації котла досягає трьох-чотирьох років, з’являється необхідність промивки його теплообмінних елементів (теплообмінників). Така сервісна послуга вимагає наявності спеціального обладнання та комплектуючих для хімічного очищення теплообмінних елементів. 
Ефективна і економна робота котла залежить від правильного функціонування його електронних компонентів. Важливою частиною сервісного обслуговування є перевірка їх на справність. Для здійснення контролю коректної роботи електроніки фахівці з ремонту використовують спеціалізоване обладнання та відповідне програмне забезпечення. 

Варто зауважити, що правильне налаштування роботи котла дозволяє скоротити витрати на опалення в рази. Це актуальне питання для кожного споживача взимку. 

Монтаж, пусконалагоджувальні та профілактичні роботи, діагностику обладнання, а також ремонт котлів повинні здійснюватися виключно компаніями, що мають відповідні ліцензії та дозволи. 

Так, у грудні 2021 року, підприємством проведено навчання з обслуговування  та ремонту імпортного газовикористовуючого обладнання для спеціалістів районних газових господарств. На сьогодні споживачі природного газу Тернопільщини можуть отримати якісну консультацію або оформити заявку на ремонт у будь-якому газовому господарстві області і наші фахівці радо допоможуть. 

Також, у разі несправності будь-яких систем газового обладнання або виходу їх з ладу, можна звернутись до  

Сервісного центру з обслуговування  
газовикористовуючого обладнання ПрАТ «Тернопільгаз» 

за номерами телефонів:

+38 (0352) 47-61-11 

Контакт-центру:

(035) 2 519 904 – УКРТЕЛЕКОМ 
(097) 0 519 904 – КИЇВСТАР 
(095) 0 519 904 – VODAFONE 

Проводимо технічне обслуговування та ремонт опалювального обладнання таких виробників, як: Ferroli, Vaillant, Protherm, Saunier Duval, Hermann, Beretta, Ariston, Sime, Viessman, Baxi та інших. 

Ми працюємо для Вас! 

Завжди Ваш «Тернопільгаз»