Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Заміна вуличного газопроводу у місті Бережани Тернопільського району

Заміна вуличного газопроводу у місті Бережани Тернопільського району

08.09.2021 11:13

Об’єктом Великого будівництва у 2021 році на Тернопільщині є автошлях М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький  – Знам’янка. Ремонт автошляху проводить турецька компанія Onur Group Ukraine та служба автомобільних доріг у Тернопільській області.

Внаслідок перемовин «Тернопільгазу» та дорожніх служб прийнято рішення про доцільність одночасного оновлення і газопроводу, що пролягає під автошляхомом у містечку Бережани, аби в подальшому не довелось руйнувати нову дорогу для заміни газових мереж, які експлуатуються більше 59 років. 

Варто зауважити, що протяжність даного сталевого газопроводу низького тиску складає 1650 метрів, а збудований він ще у 1962 році. Заміни потребують і  дворові газопроводи-вводи загальною довжиною 870 метрів у кількості 103 одиниці.  

На сьогодні спеціалістами Бережанського управління з експлуатації газового господарства та відділом капітального будівництва головного підприємства «Тернопільгазу» прокладено 1480 метрів газопроводу по вулиці Рогатинська та 59 дворових вводів. Працює 3 одиниці землерийної техніки. 

Роботи тривають з 15 липня та мають бути завершені у восени поточного року. 

Наступним об’єктом реконструкції у Бережанах є газопровід по вулиці Тернопільська. Тут планується замінити 240 метрів газових мереж і 6 дворових вводів. Ми працюємо для Вас! 

Завжди Ваш – «Тернопільгаз»!