Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Ми це зробили! Завершальний день фестивалю-конкурсу «Блакитний вогник – 2021» у Бережанах та Козові

Ми це зробили! Завершальний день фестивалю-конкурсу «Блакитний вогник – 2021» у Бережанах та Козові

05.11.2021 17:29

Відмінні художні номери, блискучі виступи юних виконавців, чудова гра на музичних інструментах та незабутні емоції дарували працівники газових господарств області протягом чотирьох днів у різних куточках Тернопільщини, в рамках проведення фестивалю конкурсу «Блакитний вогник – 2021». 

Газовики вкотре довели, що є не лише відмінними фахівцями галузі, а й наділені прекрасними талантами, які вміють демонструвати один одному та показувати добрий приклад своїм дітям і онукам. 

Завдяки потужній підтримці голови правління Олега КАРАВАНСЬКОГО у «Тернопільгазі» кожен працівник має можливість розвитку у спорті, художній самодіяльності, аматорському мистецтві. Десятки років, незалежно від зовнішніх обставин, політика підприємства залишалась незмінною –поважати таланти кожної людини та гуртувати колектив шляхом проведення заходів спортивного, мистецького характеру та дозвілля. 

Сьогодні у містечках Бережани та Козова відбувся завершальний, четвертий день прослуховування обласного фестивалю-конкурсу «Блакитний вогник - 2021». Артисти-аматори Бережанського управління з експлуатації газового господарства та Підгаєцької дільниці, Козівського управління та Зборівської дільниці створили справжнє мистецьке свято та запалили серця колективів. 

За словами голови об’єднаної профспілки «Тернопільгазу» Тараса ГРИЦЮКА: «Такі заходи обов’язково будуть організовуватись і надалі, тому що вони несуть добро та позитив, об’єднують родини. А після завершення пандемії коронавірусу, «Тернопільгаз» відродить чудові традиції, засновані головою правління Олегом Івановичем КАРАВАНСЬКИМ, з проведення гала-концертів та обласних спартакіад газовиків Тернопілля».