Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Новий сучасний газорозподільний пункт на Тернопільщині

Новий сучасний газорозподільний пункт на Тернопільщині

09.09.2022 07:54

У ніч 24 лютого 2022 року війна увірвалась в життя мільйонів українців. Наша держава, наш дім здригнувся від вибухів, криків, сліз... До такого ніколи не будеш готовим, на таке ніколи не сподіваєшся, таке не сприймає тверезий розум. Проте ми нація доброти, чесності, порядності. З нами Бог, правда і обов'язково перемога! У ці дні українці чітко зрозуміли, що лише самі мають право визначати власне майбутнє. І допоки на передовій тривають запеклі бої за свободу нашої держави, ми в тилу, тримаємо свій другий фронт оборони - економічний. Саме тому, працівники газових служб Тернопільщини працюють, не зупиняючись ні на мить, аби вчасно виконати завдання, що були заплановані на поточний 2022 рік. Особливо гарячою порою є літо – це найбільш сприятливий період для проведення будівельних робіт будь-якої складності. Виконати заплановане наші працівники стараються у повному обсязі з максимальною швидкістю та якістю.  

Так, у гранично короткі терміни встановлено новий газорозподільний пункт блочного типу (ГРПБ) в одному із сіл Тернопільської області. Реконструкція об’єкту відбулась за один місяць, у серпні 2022 року. Нова сучасна будівля зведена із сендвіч-панелей. Даний матеріал має низьку гігроскопічність та високий рівень пожежної безпеки, відрізняється відмінними теплоізоляційними властивостями, теплопровідністю, стійкістю до вологи і інших несприятливих факторів. Досить важливим є те, що будівництво із сендвіч-панелей економічно обгрунтовано. Це дозволяє швидко та з мінімальними затратами звести необхідну будівлю. Крім цього, експлуатаційні показники матеріалу гарантують тривалу службу споруди. 

Спеціалістами однієї з дільниць управління з експлуатації газового господарства було успішно запущено нову технологічну лінію європейського типу, яку встановлено на даному об'єкті, а саме: регулятори тиску газу Рietro Fiorentini Dival-600 (Італія). Також змонтовано нову огорожу та замінено станцію катодного захисту для захисту сталевих газопроводів.   

Потужність даного ГРПБ з новим, сучасним обладнанням гарантуватиме безпечне, безаварійне та безперебійне газопостачання до осель більш як 600 побутових споживачів природного газу Тернопільщини.  Разом до перемоги!  

Ми працюємо для Вас, завжди Ваш – «Тернопільгаз»!