Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
До нашого споживача - на новому авто

До нашого споживача - на новому авто

12.01.2022 14:00

Життєдіяльність «Тернопільгазу» суттєво залежить від наявного автотранспортного парку. Його оновлення вкрай необхідне, щоб якісно та своєчасно виконувати поставлені завдання для забезпечення надійного та безперебійного газопостачання. Дуже складно працювати на техніці, якій вже 20-30 років. Тому метою підприємства є оптимізація процесів та підвищення продуктивності праці персоналу. Крім того ПрАТ «Тернопільгаз» працює над створенням комфортніших умов праці для своїх фахівців. А ще, економний транспорт дозволяє швидко та вчасно відреагувати на будь-яку виробничу потребу. Тому, на підприємстві пильно стежать за технічним станом кожного автомобіля та по можливості оновлюють автопарк. Це дозволяє нам бути конкурентнішими у термінах і задовольняти запит наших споживачів.  

Так, в рамках Плану розвитку ПрАТ «Тернопільгаз» на 2021 рік, придбано 4 автомобілі FIAT DOBLO, а у переддень Нового 2022 року машини передано у користування районним газовим господарствам. 

Вітаємо Шумське, Гусятинське, Збаразьке управління та Заліщицьку дільницю Борщівського управління з експлуатації газового господарства.  

Ми створюємо можливості для якісного виконання обов’язків та в повній мірі виконуємо взяті на себе зобов’язання перед споживачами області! 

Завжди Ваш «Тернопільгаз»