Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Електромобіль — це високовольтне майбутнє

Електромобіль — це високовольтне майбутнє

10.04.2023 08:14

У електромобіля набагато менше  конструктивних елементів, які потребують регулярного обслуговування і можуть раптово вийти з ладу. В Україні популярність електромобілів продовжує зростати. Завдяки екологічності та економічності такий транспортний засіб називають автомобілем майбутнього. Його зарядка обходиться в 10 разів дешевше, ніж заправка рідким паливом. Крім того, витрати на обслуговування значно нижчі.

Автопарк нашого підприємства впродовж останніх років поповнився на сім електромобілів. Працівники завжди своєчасно прибувають на місце аварії чи виклик споживача, а це в свою чергу дозволяє виконувати службові обов’язки незалежно від наявності пального на АЗС. Усі машини закріплені за районними газовими господарствами, останнє  придбане авто у 2023 році, RENAULT KANGOO, передано Лановецькому газовому господарству.

Для забезпечення технічного обслуговування газорозподільних мереж та споруд на них цьогоріч підприємством придбано ще чотири автомобілі, які  розподілено між Чортківським, Лановецьким, Підволочиським газовими господарствами та головним підприємством.

Оперативне реагування на ту чи іншу подію залежить від наявності якісного та справного транспортного засобу, тому модернізація та оновлення автопарку триватиме і надалі. Ми в повній мірі виконуємо взяті на себе зобов’язання перед споживачами області в нелегкий для країни час.

Завжди Ваш – «Тернопільгаз»