Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Ми працюємо, а Ви залишайтеся вдома!

Ми працюємо, а Ви залишайтеся вдома!

30.04.2020 09:32

«Тернопільгаз» підприємство, що входить до об’єктів критичної інфраструктури області. У час, коли країна бореться з епідемією коронавірусу, життя та безпека своїх працівників, які щоденно виконують обов’язки для забезпечення безперебійного постачання газу до кожної домівки, є вкрай важливою. 
Незалежно від того маленький це хутір, невеличке село чи значно більший населений пункт – всюди, де проведена газифікація в області і де необхідний та неминучий контакт зі споживачем, кожен працівник «Тернопільгазу» забезпечений належним захисним одягом та проводить необхідні роботи не наражаючи на небезпеку зараження COVID-19 ні себе, ні споживача.
Для підприємства важливо, щоб і споживач, і спеціаліст були у безпеці. Щоб після завершення робочого дня та повернення додому наші працівники та їх близькі залишалися здоровими, та щоб країна змогла повернутися до повноцінного життя.
В свою чергу, вдень чи вночі, в умовах карантину, фахівці «Тернопільгазу» продовжують працювати для забезпечення безаварійного та безперебійного газопостачання області, а споживачів просимо не наражати себе на небезпеку та залишатися вдома!