Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Навчання та перевірка знань посадових осіб з питань охорони праці на підприємстві

Навчання та перевірка знань посадових осіб з питань охорони праці на підприємстві

01.04.2021 16:37

«Тернопільгаз» створює безпечні, належні та нешкідливі умови праці для своїх працівників. Щоб правильно і професійно організувати роботу на робочих місцях кожен керівник повинен мати відповідний рівень знань і фахову підготовку. 
Тому, відповідно до вимог Типового положення про порядок навчання та перевірки знань з питань охорони праці, цього тижня, для керівників, головних та старших інженерів районних управлінь з експлуатації газового господарства, Тернопільським експертно-технічним центром Держпраці проведено навчання і перевірку знань. 
У зв’язку з прийняттям постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 11 березня 2020 року № 211 присутні складали іспит з дотриманням усіх необхідних карантинних вимог. 
Члени комісії Управління Держпраці у Тернопільській області відмітили належну підготовку та високий кваліфікаційний рівень знань 30 посадових осіб «Тернопільгазу». 

Ми працюємо для Вас! 

Завжди Ваш – «Тернопільгаз»