Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Онлайн наради та відеоконференції – все для безпеки працівників «Тернопільгазу»

Онлайн наради та відеоконференції – все для безпеки працівників «Тернопільгазу»

29.04.2020 13:58

Зважаючи на встановлення жорстких умов карантину в державі, з дотриманням усіх необхідних правил безпеки, «Тернопільгаз» проводить заплановані заходи та надає повний спектр послуг з розподілу природного газу. Планування роботи та підсумкові наради проходять в режимі онлайн.
Зокрема, у четвер, 23 квітня, під керівництвом першого заступника голови правління Володимира Караванського, з допомогою відео зв’язку відбулось засідання ради головних та старших інженерів районних управлінь, а у п’ятницю, 24 квітня, під керівництвом голови правління Олега Караванського, - нарада керівників газових господарств області в онлайн режимі.
У ході роботи обох конференцій кожен учасник мав можливість виступу, а на завершення були поставленні завдання до виконання. Серед основних - проведення роз'яснювальної роботи серед населення з безпечного використання газу в побуті, аналіз аварійних викликів Центральної аварійно-диспетчерської служби, контроль за належним оформленням та своєчасним поданням документації щодо виконання Плану розвитку та модернізації газових мереж (інвестиційної програми), розробка та затвердження заходів з підготовки газових господарств області до сталої роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років.