Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Перевіряємо, контролюємо та проводимо реконструкцію газових мереж

Перевіряємо, контролюємо та проводимо реконструкцію газових мереж

02.05.2022 08:09

З початку війни служби та підрозділи «Тернопільгазу» працюють в посиленому режимі. Основною ціллю підприємства є безперебійна та безаварійна робота об’єктів систем газопостачання. На щастя, Тернопільщина знаходиться у відносно спокійному регіоні, проте ми не втрачаємо пильність та готові миттєво реагувати на будь-яку аварійну ситуацію.

Екстрений номер телефону аварійної газової служби 104 відомий для кожного споживача природного газу. Справність цієї лінії зв’язку має бути бездоганною. Адже під час витоку газу можливе загоряння або навіть вибух, а про отруєння чадним газом годі й говорити – наслідки для здоров’я людини можуть бути трагічними та непоправними, тому і допомога аварійної служби газу має бути терміновою.

З початку війни лінія 104 неодноразово піддавалась кібератакам. Підприємству вдавалося миттєво перевести її на резервні лінії зв’язку. І, як наслідок, з 24 лютого 2022 року, Центральною аварійно-диспетчерською службою «Тернопільгазу» отримано 380 аварійних заявок від жителів області. Всі аварійні випадки успішно та вчасно ліквідовано. Також це стосується ремонтів газового обладнання – за цей період виконано 971 заявку від споживачів природного газу. 

Продовжуємо обслуговувати комунально-побутові підприємства Тернопільщини.  Їх безперебійна робота надважлива для підтримки економіки країни під час воєнного стану. З початку війни «Тернопільгазом» здійснено 41 виїзд аварійної газової служби на такі об’єкти та проведено 14 ремонтів газового обладнання.

Попередження та зведення до мінімуму витоків газу задля безпеки споживачів завжди було пріоритетом для підприємства. Планове обстеження газових мережне не припиняється і у час війни. Протягом цього складного періоду обстежено 1087 кілометрів газових мереж, що склало 19% від загальної чисельності запланованого обстеження на 2022 рік.

Невід’ємна складова нашої перемоги – безперебійна робота об’єктів енергетичної інфраструктури. Ми працюємо цілодобово, аби день за днем, крок за кроком на своєму робочому місці наближати цей омріяний усіма українцями день, день перемоги!!!

Завжди Ваш - "Тернопільгаз"