Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Пошкодження газопроводу середнього тиску у селі Галущинці на Тернопільщині

Пошкодження газопроводу середнього тиску у селі Галущинці на Тернопільщині

13.04.2021 14:18

Сьогодні, 13 квітня 2021 року, у селі Галущинці Тернопільського району під час проведення робіт по очищенню та поглибленню водойми землерийною технікою, що належить приватному підприємству, було пошкоджено газопровід середнього тиску. 

За інформацією центральної аварійно-диспетчерської служби ПрАТ «Тернопільгаз», подія трапилась о 10 годині ранку, внаслідок чого працівники Підволочиської дільниці Збаразького УЕГГ змушені зупинити подачу природного газу до села Жеребки. Зараз, служба з експлуатації та ремонту газорозподільних систем проводить роботи на газопроводі середнього тиску з ліквідації аварії. Залучена спецтехніка. Відновлення газопостачання стане можливим лише після повного завершення робіт, а жителі села будуть повідомлені додатково. 

З метою попередження аварійних ситуацій вкотре звертаємось до жителів області, наголошуючи, що проведення будь–яких земляних та/або будівельних робіт здійснюється відповідно до законодавства за письмовим погодженням з балансоутримувачем підземних комунікацій!