Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Проведення фестивалю-конкурсу "Блакитний вогник - 2021" розпочато!

Проведення фестивалю-конкурсу "Блакитний вогник - 2021" розпочато!

28.10.2021 16:27

Ефективне функціонування кожного підприємства визначається ступенем розвитку його персоналу. У "Тернопільгазі" кожен працівник має можливість  показати не лише свої професійні здібності, а й відкрити у собі різноманітні таланти.  

Так, 18 років поспіль газове господарство спільно з об’єднаною профспілковою організацією "Тернопільгазу" проводить обласний фестиваль-конкурс аматорських художніх колективів та окремих виконавців газових господарств  області "Блакитний вогник". Також п’ятнадцять років запроваджено проведення обласного фестивалю-конкурсу дитячого та юнацького самодіяльного художнього мистецтва для дітей та онуків працюючих. 

Цьогоріч перші прослуховування концертних програм аматорських художніх колективів відбулись 26 жовтня 2021 року у Теребовлянському, Гусятинському, Чортківському та Борщівському газових господарствах. Конкурсне журі фестивалю перевірило виконавську майстерність, складність конкурсних творів, сценічну культуру артистів-аматорів. Цей, насичений приємними емоціями день, залишив незабутні позитивні враження кожному учаснику дійства. 

Обов’язком організаторів стало також дотримання усіх заходів епідбезпеки для захисту здоров’я працівників. Тому, у зв’язку з пандемією коронавірусної хвороби, цьогоріч прийнято рішення про прослуховування конкурсантів окремо у кожному газовому господарстві, що дозволяє мінімізувати скупчення осіб. 

Підтримка та популяризація різножанрового українського аматорського мистецтва сприяє розширенню світогляду працівників, виховує естетичний смакі відкриває нові імена чудових талановитих людей.