Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Реконструкція газорегуляторного пункту у селі Воля Микулинецької селищної громади

Реконструкція газорегуляторного пункту у селі Воля Микулинецької селищної громади

09.12.2021 14:49

Для надійного забезпечення газопостачання споживачів та комунально-побутових об’єктів у селі Воля Микулинецької селищної громади проведена реконструкція газорегуляторного пункту блочного типу (ГРПБ), що був в експлуатації з 1994 року. 

Працівники Теребовлянського управління з експлуатації газового господарства провели масштабну роботу. А саме: засувку, яка була розміщена в колодязі, демонтували та встановили надземно. Це дало змогу якісно контролювати роботу пристрою та полегшило його обслуговування. Спеціалісти змонтували новий сучасний шафовий газорегуляторний пункт (ШГРП), оснащений двома лініями редукування з регуляторами тиску газу італійського виробництва та встановили огорожу. Роботи виконані у жовтні 2021 року. 

Новий ШГРП здійснює газопостачання до 207 домоволодінь. Об’єкт розміщено біля розгалуження газопроводів на декілька населених пунктів. Проведена реконструкція забезпечила можливість у подальшому, при виникненні потреби в ремонті,  відключити тільки потрібну ділянку, та провести необхідні роботи не відключати при цьому від газопостачання усіх споживачів. 

Досягнута головна мета підприємства: надійна робота газового обладнання ШГРП забезпечує безаварійний та безперебійний розподіл природного газу до осель.  

Ми доставляємо Вам тепло і бажаємо, щоб воно допомогло створити затишок у Ваших домівках! 

Завжди Ваш – «Тернопільгаз»