Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Спільна молитва з нагоди професійного свята

Спільна молитва з нагоди професійного свята

16.09.2020 16:15

Затишок і тепло у кожній домівці, безперебійна та безаварійна робота  газорозподільних мереж – це щоденна відповідальність і сумлінна праця понад 1300 газовиків Тернопільщини.

У другу неділю вересня працівники «Тернопільгазу» щорічно відзначають професійне свято – День працівника нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. Доброю традицією стало багато років поспіль в цей день проводити професійну прощу та спільну молитву з просьбою благословення наступного року. Цьогоріч пандемія COVID-19 внесла значні корективи в життя колективу підприємства. Дбаючи про здоров’я і безпеку, кожен працівник отримав можливість долучитись до молитви за допомогою онлайн зв’язку. Проте, двері Храму відкриті для прочан і в час пандемії. 

Тож в неділю, 13 вересня 2020 року, на подіумі площі Марійського духовного центру у Зарваниці відбулась Божественна Літургія, яку відвідав голова правління підприємства Олег КАРАВАНСЬКИЙ та працівники районних газових господарств. 

З професійним святом прочан привітав владика-помічник Тернопільсько-Зборівський Кир Теодор МАРТИНЮК та благословив присутніх на Многії і Благії літа. За його словами: «Цей день для працівників «Тернопільгазу» став днем молитви, духовного життя. День, коли збираються разом не з професійних, а духовних мотивів. З причини того, що люди хочуть разом помолитися та прийти до Богородиці». 

У зв’язку з карантином візит до Зарваниці був небагаточисельним, офіційні урочистості максимально обмежені для безпеки працівників.