Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Сплата за  послугу з розподілу природного газу  - це наш спільний внесок у забезпечення стабільної роботи газових служб області та зміцнення боєздатності ЗСУ

Сплата за послугу з розподілу природного газу - це наш спільний внесок у забезпечення стабільної роботи газових служб області та зміцнення боєздатності ЗСУ

16.03.2022 12:58

Газові мережі області належать до критичної інфраструктури. Після вторгнення Російської Федерації в нашу країну їх захист потребує особливої уваги: виведення з ладу або руйнування хоча б одного газопроводу чи споруди на ньому може призвести до людських жертв та  фінансових збитків. 

Тернопільщина  стала прихистком для людей, які шукають порятунку від війни.  Забезпечити або при потребі відновити газопостачання у будівлях, де перебувають внутрішньопереміщені громадяни, стало невідкладним завданням «Тернопільгазу». 

Окрім цього, підприємство з 24 лютого 2022 року цілодобово в посиленому режимі стежить за справністю газопроводів та несе відповідальність за будь-яку аварійну ситуацію на газових мережах. 

В даному контексті важливим є питання  вчасної оплати споживачами за розподіл природного газу, адже це наш внесок у забезпечення стабільної роботи газових служб області. 

Шановні споживачі природного газу! Дякуємо вам за розуміння ситуації та просимо відповідально поставитися до повної та своєчасної оплати за послугу розподілу природного газу, що дасть змогу зробити наш спільний внесок у стабілізацію економіки краю, а податки  будуть спрямовані на зміцнення боєздатності ЗСУ. 

Давайте об’єднаємо наші зусилля та не дозволимо ворогу зруйнувати національну  безпеку країни! 

Завжди буде Україна! 

Завжди ваш – «Тернопільгаз»