Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Термінові ремонтні роботи на газопроводі у селі Теофіпілка

Термінові ремонтні роботи на газопроводі у селі Теофіпілка

12.05.2021 15:55

Обстеження трубопроводів та ремонтно-відновлювальні роботи на газопроводах є невід’ємною частиною діяльності "Тернопільгазу". Щороку спеціалісти перевіряють стан труб, ізоляційного покриття, глибину закладання газопроводу і приймають рішення про те, чи придатний він до подальшої експлуатації та чи потребує ремонту.  

Так, під час підготовки до виконання планових ремонтних робіт у селі Теофіпілка працівники Козівського управління з експлуатації газового господарства виявили пошкодження газопроводу середнього тиску. Тому, незважаючи на те, що проведення ремонту було заплановано на четвер, 13 травня 2021 року, у зв’язку з витоком газу цю роботу розпочато терміново – у вівторок. Зараз спеціалісти проводять заміну аварійної ділянки довжиною 200 метрів, а також зварювальні та ізоляційні роботи. 

«Тернопільгаз» наголошує: під час припинення газопостачання у Вашій місцевості - крани перед газовими приладами повинні бути закриті. Це необхідно для Вашої безпеки! 

Про відновлення газопостачання споживачі будуть повідомлені додатково.