Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Відбіркові тури спартакіади серед працівників газових господарств «Тернопільгазу» розпочато!

Відбіркові тури спартакіади серед працівників газових господарств «Тернопільгазу» розпочато!

31.05.2021 18:21

Авторитет «Тернопільгазу» підкріплений не лише належними умовами праці, а й організацією дозвілля працівників. Щоб робота була цікавою і різносторонньою, на підприємстві заохочують до фізичної культури, спорту та всіляко підтримують  здоровий спосіб життя колективу. Серед працівників створені спортивні колективи, 34 роки поспіль відбуваються спартакіади, серед працівників газових господарств, 15 років поспіль - спартакіади серед дітей та онуків працюючих.

За словами голови об’єднаної профспілки Тараса ГРИЦЮКА: «Пріоритетом було і завжди залишатиметься здоров’я кожного працівника. Тому, минулого року, у зв’язку із пандемією коронавірусу, проведення спартакіади довелось призупинити». 

Цьогоріч прийнято рішення провести відбіркові етапи спартакіади зонально, об’єднавши газові господарства у три кущі. Зокрема, працівники Кременецього, Шумського, Лановецького, Збаразького, Підволочиського господарств змагатимуться у місті Кременець 04  червня 2021 року.  
У місті Борщів,  07 червня  2021 року, відбудуться змагання Борщівського, Бучацького, Монастириського, Гусятинського, Чортківського та Заліщицького газових господарств. 

09 червня 2021 року працівники Козівського, Тернопільського, Теребовлянського, Бережанського, Підгаєцького, Зборівського будуть виборювати перемогу у місті Козова. 

Про дату та місце проведення  фінального турніру між збірними командами  переможців зональних змагань буде повідомлено додатково. 

Змагання 34 спартакiади заплановано провести з восьми видiв спорту, згiдно діючих правил змагань. А саме: з армспорту, гирьового спорту, легкої атлетики, шашок, настільного тенісу, дартсу та мініфутболу. Діти зможуть показати успіхи улегкій атлетиці, шашках та настільному тенісі. 

У переддень Дня захисту дітей, 28 травня, у головному підприємстві «Тернопільгазу» провели відбірковий тур спартакіади.  

Учасників змагань привітав виконувач обов'язків голови правління Володимир КАРАВАНСЬКИЙ та побажав присутнім гарного сонячного настрою, досягнення прекрасних результатів і перемоги.  

Захід відбувся у піднесеному святковому настрої, адже рік, що минув, довів, що дозвілля та спортивний гарт колективу є невід’ємною частиною життя «Тернопільгазу», де створені усі належні умови і праці і відпочинку для кожного працівника, де батьки і діти можуть пишатись один одним, крок за кроком будуючи майбутнє.