Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Відбулось міжнародне засідання газових господарств

Відбулось міжнародне засідання газових господарств

25.03.2021 14:44

Практика проведення міжнародних заходів в онлайн режимі набула поширення під час пандемії. Так, за участю ПрАТ «Тернопільгаз», 17 березня 2021 року відбулось засідання газових господарств країн Північної, Східної Європи та Західної Азії. 
Під час заходу йшлося про розвиток газового ринку у Білорусії, Вірменії, Грузії, Естонії, Молдови. Республіку Білорусь представляли компанії: ДВО «Бєлтопгаз» та НВРУП «Бєлгазтехніка», Молдову - підприємство АТ «Молдовагаз», Вірменії – ЗАТ «Газпром Арменія».  
Заслухали, також, використання зрідженого природного газу (LNG) у країнах-учасницях. Вагомим досвідом поділилось підприємство з Грузії «Грузинська Газотранспортна Компанія» та Естонії - компанія «Eesti Gaas AS».  
Крім цього, присутні обговорили питання тарифної політики, інвестиційних програм, впровадження нового обладнання, яке успішно використовується у світовій практиці для забезпечення безаварійного та безперебійного розподілу природного газу. 
Наступне засідання країн-учасниць відбудеться восени 2021 року.