Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Заміна газопроводу низького тиску у Слобідці-Джуринській Чортківського району

Заміна газопроводу низького тиску у Слобідці-Джуринській Чортківського району

15.09.2021 08:07

Слобідка-Джуринська – невеличкий населений пункт у Чортківському районі на Тернопільщині. Село газифіковане у 1994-1996 роках. Чисельність споживачів природного газу тут складає 145 дворів із 171 домоволодіння. 

Цього літа спеціалісти Чортківського управління з експлуатації газового господарства «Тернопільгазу» власними силами провели роботи по заміні газопроводу низького тиску протяжністю 670 метрів та по встановленню 13 лічильників газу на межі балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін. Повний комплекс земляних робіт виконаний також працівниками газового господарства. Це заміна четвертого газопроводу у селі за останні роки, тому що безаварійний розподіл природного газу до кожної домівки та безпека мешканців надважлива для «Тернопільгазу». Попередній стальний газопровід використовувався з 1994 року, він виведений з експлуатації у зв’язку зі зношеністю. 

Роботи виконані згідно затвердженого постановою НКРЕКП  Плану розвитку газорозподільної системи на 2021-2030 роки газорозподільного підприємства «Тернопільгаз». Ми працюємо для кожного споживача Тернопільщини! 

Завжди Ваш – «Тернопільгаз»