Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Засідання профкому об’єднаної профспілкової організації «Тернопільгазу»

Засідання профкому об’єднаної профспілкової організації «Тернопільгазу»

12.04.2021 08:08

Профспілкова організація підприємства є головним суб’єктом соціального партнерства та вираження інтересів працівників у процесі професійної діяльності. У час, коли такі об’єднання є далеко не у кожному підприємстві, профспілка «Тернопільгазу» налічує понад 1300 людей. Це і не дивно, адже підприємство створює належні умови не лише для праці, а й для повноцінного відпочинку та оздоровлення колективу. 
Так, 08 квітня 2021 року, відбулось засідання профкому «Тернопільгазу» під керівництвом голови профспілкової організації підприємства - Тараса ГРИЦЮКА та за участі голови правління - Олега КАРАВАНСЬКОГО.  
Голова об’єднаної профспілкової організації зазначив, що навіть у час пандемії, ціллю профспілки є оздоровлення працівників. База відпочинку «Хвиля», що у селі Фонтанка неподалік Одеси, у 2020 році прийняла на відпочинок 142 працівники, база відпочинку «Надзбруччя», що у смт Затока Одеської області - 52 особи. 30% вартості путівок для працівників відшкодовано за рахунок профспілкової організації. Також, у 2021 році завершена реконструкція будинку для дозвілля на базі відпочинку «Росинка» - Касперівське водосховище. У 2020 році укладено договір з санаторієм «Арніка» – м.Трускавець,  де працівники  мають можливість оздоровитись за 50% вартості. 
Враховуючи потенційну небезпеку зараження COVID-19, протягом року на підприємстві призупинено проведення усіх спортивних та культурних заходів та святкувань. Проте, новорічні подарунки кожному працівнику є незмінною доброю традицією профспілки. 
Пандемія коронавірусу внесла значні корективи у роботу профспілкової організації підприємства. Пріоритетним і першочерговим завданням стала допомога кожному працівнику, який бореться із цією недугою. Не винятком є видача матеріальної допомоги і при інших серйозних захворюваннях людей. «Підтримка стану здоров’я кожного працівника є важливою передумовою професійного та особистого успіху усього колективу «Тернопільгазу»,  де кожен член профспілки може розраховувати на захист і представництво його соціально-трудових інтересів» - зауважив Тарас ГРИЦЮК. 
Завдяки підтримці та розумінню соціальних проблем колективу голови правління - Олега КАРАВАНСЬКОГО вдалося покращити соціальні гарантії працівників. Зокрема, відновити: одноразові виплати працівникам, які йдуть на заслужений відпочинок, щомісячні виплати за профспілкові відзнаки, збільшити розмір матеріальної допомоги у випадку одруження, народження дитини, лікування, поховання, виплати до ювілейних та святкових дат. 
Новизною цьогоріч стало запровадження нагородження працівників шляхом вручення фірмових нагород – Почесних грамот та відзнак ОПО ПрАТ «Тернопільгаз».