Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Завершено ремонтні роботи на газопроводі низького тиску у селі Яструбове

Завершено ремонтні роботи на газопроводі низького тиску у селі Яструбове

30.06.2021 16:34

Ретельне обстеження підземних трубопроводів належить до планових робіт «Тернопільгазу». Щоб виявити будь-які витоки газу та звести до мінімуму втрати природного газу усі стальні газопроводи області перебувають під посиленим контролем підприємства та щороку підлягають перевірці. 

Спеціалісти служби з експлуатації та ремонту підземних газопроводів перевіряють стан труб, ізоляційного покриття, глибину закладання труб та придатність їх до подальшої безпечної експлуатації. 

Так, під час проведення комплексного приладового обстеження підземного газопроводу низького тиску у селі Яструбове Тернопільського району працівниками Козівського управління з експлуатації  газового господарства було виявлено та локалізовано методом накладання бандажу 4 витоки газу.  

Для відновлення повноцінної експлуатації газопроводу спеціалістами було проведено ряд земляних та ремонтних робіт, що тривали з 8 по 25 червня 2021року. 

Ми працюємо, щоб забезпечити безаварійний та безперебійний розподіл природного газу до кожного споживача!