Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Збори голови правління ПрАТ “Тернопільгаз” Олега Караванського з працівниками головного підприємства

Збори голови правління ПрАТ “Тернопільгаз” Олега Караванського з працівниками головного підприємства

05.11.2019 07:59

Вчора, під керівництвом голови правління ПрАТ “Тернопільгаз” Олега Караванського відбулись збори з працівниками головного підприємства. Зазвичай, такі збори проходять кожен перший понеділок поточного місяця.
Про загальну політичну ситуацію в суспільстві та про життєдіяльність самого підприємства, основні завдання, які стоять перед ним йшлося під час заходу.
Зокрема, важливим фактом є безаварійна та безперебійна робота газорозподільної системи, тут, основним завданням працівників є чіткий контроль за споживанням газу з метою аналізу, контролю та мінімізації виробничо-технологічних втрат, тому задачею працівників підприємства є виявлення, інформування та вчасне реагування на порушення під час споживання природного газу, зазначив Олег Караванський.
Обговорено також тариф на розподіл природного газу та пропозиції НКРЕКП про його поетапне підвищення протягом 2020 року.
Окрему увагу приділено події, що мала місце в с.Матеушівка Бучацького району Тернопільської області. Під час горіння торфовищ відбулося загорання поліетиленового газопроводу середнього тиску. Фахівцями ПрАТ “Тернопільгаз” було локалізовано та ліквідовано витік природного газу за допомогою вимикаючого пристрою та прийнято рішення про термінове перенесення існуючого газопроводу в обхід торфовища. Оперативно прокладено новий поліетиленовий газопровід діаметром 63 мм, довжиною 619 метрів погонних, та відновлено газопостачання населеного пункту.
Ще одна подія мала місце у с.Трибухівці Бучацького району. При проведенні земляних робіт з прокладення електроживлення до пам'ятника “Борцям за волю України” було пошкоджено поліетиленовий газопровід середнього тиску. Працівники Бучацького УЕГГ оперативно ліквідували пошкодження та відновили газопостачання.
Особливу увагу приділено інвестиційній роботі, яка також спрямована на безпеку для споживачів під час використання газу та зменшення втрат природного газу, які мали та мають ще місце. На сьогодні підприємством розроблено План розвитку газорозподільної системи на 2020-2029 роки газорозподільного підприємства ПрАТ “Тернопільгаз” та практично завершена робота інвестиційної програми 2019 року, наголосив голова правління.
Варто зазначити, що вперше серед газорозподільних компаній України підприємством ПрАТ “Тернопільгаз” у жовтні цього року придбано 4 електромобілі. Майбутнє електромобілів є очевидним і неминучим. Вкрай важливою перевагою є їх екологічність і економність, тому цей вид транспорту став дуже популярним у всьому світі. Відсутність вихлопів дозволяє ефективно знизити негативний вплив на навколишнє середовище і природу, обслуговування таких автомобілів обходиться в рази дешевше, ніж витрати на експлуатацію та підтримку справного стану бензинового або дизельного автотранспорту.
Значна увага приділяється всебічному розвитку працівників. Для згуртування та об'єднання колективу, розвитку та популяризації різножанрового аматорського мистецтва, підвищенню виконавського рівня художніх колективів та окремих виконавців, виховання естетичного смаку та розширення світогляду молоді об'єднаною профспілковою організацією підприємства було проведено кущовий огляд-конкурс художньої самодіяльності “Блакитний вогник — 2019”. Сьогодні триває підготовка до підсумкового гала-концерту.
На завершення зборів голова правління ПрАТ “Тернопільгаз” Олег Караванський представив колективу нових працівників та побажав плідної праці.
Начальник відділу кадрів, Тетяна Секела, повідомила про проведення другого етапу атестації для інженерно технічних працівників, який відбудеться у листопаді-грудні 2019 року.