Dear subscribers! Please pass metrics from the 1st to 5th of each month and in the case of gas smell, emergency call 104 If gas smell detects, call 104
Атестація інженерно-технічних працівників ПрАТ "Тернопільгаз"

Атестація інженерно-технічних працівників ПрАТ "Тернопільгаз"

26.12.2019 13:11

Протягом ІІ півріччя 2019 року у ПрАТ «Тернопільгаз» проведено атестацію інженерно-технічних працівників підприємства на відповідність займаним посадам.
Атестаційною комісією проведено оцінювання професійних, ділових та організаторських якостей кожного працівника та перевірено його можливість виконувати завдання і функції відповідно до посадової інструкції.
Проведення атестації проходило поетапно.
Перший етап відбувся у травні у Бережанському, Бучацькому, Гусятинському та Шумському управліннях, де атестовано 117 працівників.
Другий етап -у листопаді-грудні 2019 року, в Козівському, Борщівському, Чортківському, Теребовлянському упраліннях та головному підприємстві ПрАТ “Тернопільгаз” для 196 працівників.
Перевірка знань та навичок працівників дала можливість виявити ефективність праці спеціалістів та прийняти рішення щодо рівня та форми їх стимулювання, визначити коло працівників для формування кадрового резерву.
Така атестація у ПрАТ "Тернопільгаз" проводиться кожні 5 років.