Dear subscribers! Please pass metrics from the 1st to 5th of each month and in the case of gas smell, emergency call 104 If gas smell detects, call 104
«Допомагати людям – це найблагородніша справа» - «Тернопільгаз» підтримує лікарні області у боротьбі з COVID-19

«Допомагати людям – це найблагородніша справа» - «Тернопільгаз» підтримує лікарні області у боротьбі з COVID-19

25.05.2020 16:55

Спалах нової хвороби – коронавірусної інфекції COVID-19 – показав усьому світу, якими важливими є взаємодопомога і турбота про ближніх. Підприємство «Тернопільгаз» долучилося  до допомоги лікарям, що опинилися на передовій боротьби з цією недугою.
Спільно з приватним підприємством «Компанія «Надежда», у рамках благодійної ініціативи, керівники передали засоби індивідуального захисту від COVID-19 лікувальним закладам області й Тернополя. Зокрема, комунальному закладу обласної ради «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», Тернопільській міській комунальній лікарні швидкої допомоги, обласній дитячій клінічній лікарні, а також працівникам Підгаєцької районної лікарні.
«Допомагати людям – це найблагородніша справа», – зауважив Олег Караванський. І це – не просто слова. Адже «Тернопільгаз» відомий на теренах області багатьма благодійними, меценатськими, спонсорськими проєктами.
Директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Михайло Джус зазначив, що їхнім працівникам дуже потрібні такі засоби індивідуального захисту під час виїздів на виклики хворих. Щиро подякував за допомогу і керівник обласної дитячої лікарні Григорій Корицький, адже основне у роботі медиків їхнього закладу – це також безпека і здоров’я дітей.
Тернопільська міська комунальна лікарня – одна з тих в області, де лікують хворих на коронавірусну інфекцію. Тому, зауважив головний лікар закладу Ярослав Чайківський, потреба у засобах індивідуального захисту завжди є.
– Дай Бог, аби ми ніколи не знали подібних загроз. А виконували свою роботу, допомагаючи людям, – зазначив керівник «Тернопільгазу» Олег Караванський.