Dear subscribers! Please pass metrics from the 1st to 5th of each month and in the case of gas smell, emergency call 104 If gas smell detects, call 104
Онлайн-сервіс “Особистий кабінет” для споживачів ПрАТ “Тернопільгаз”

Онлайн-сервіс “Особистий кабінет” для споживачів ПрАТ “Тернопільгаз”

27.11.2019 15:53

Вже три роки поспіль у ПрАТ “Тернопільгаз” для зручності споживачів успішно функціонує онлайн сервіс “Особистий кабінет” на сайті http://tgaz.te.ua/. Ця послуга дає змогу споживачам подавати показники лічильників газу та звіряти стан розрахунків за спожитий природний газ без необхідності витрачати свій час на візити до відділень підприємства. 

Інтерфейс сервісу простий та зрозумілий, а процедура реєстрації займає всього декілька хвилин. Сервіс доступний для використання як у місті, так і у віддаленій сільській місцевості, там, де є можливість підключення до мережі Інтернет. 

Щомісяця понад 36000 жителів Тернопільської області використовують сервіс для передачі показників лічильників газу.

Крім того “Особистий кабінет” надає змогу користувачеві:

  • переглядати історію платежів за спожитий природний газ;
  • фіксує тариф та поточний баланс особового рахунку споживача;
  • оперативно формує рахунок за спожитий газ, до того, як рахунок буде надісланий споживачу поштою.

З початком опалювального сезону кількість користувачів “Особистого кабінету” постійно зростає, оскільки споживачі бажають мати оперативну інформацію про баланс рахунку. Доступ до цієї інформації зареєстровані користувачі мають у будь яку пору доби. 

Після введення монетизованої системи оплати субсидій ПрАТ “Тернопільгаз” не інформує споживачів про перераховані суми компенсацій. Таку інформацію надають районні та міські управління праці та соціального захисту населення.

Послуги обслуговування клієнтів постійно удосконалюється, зараз на стадії розробки новий сервіс — мобільний додаток, що дозволятиме кожному споживачу подавати показники лічильника газу та контролювати власний рахунок про оплату за послуги газопостачання на мобільному пристрої з операційною системою Android.