Dear subscribers! Please pass metrics from the 1st to 5th of each month and in the case of gas smell, emergency call 104 If gas smell detects, call 104
Щоденна праця фахівців «Тернопільгазу» - безперебійне газопостачання до кожної домівки!

Щоденна праця фахівців «Тернопільгазу» - безперебійне газопостачання до кожної домівки!

27.05.2020 10:04

Газовики добре знають як працювати в умовах підвищеного ризику. І, якщо є така необхідність, без вихідних. Адже в умовах пандемії люди особливо потребують комфортних і таких уже звичних благ цивілізації, серьед яких – безперебійна робота газових систем. Це і тепло, і можливість приготувати їжу й заварити запашний лікувальний чай.
Для забезпечення безперебійної та безаварійної роботи газопостачання області  фахівці щоденно виконують ряд необхідних робіт. Обхід трас підземних, наземних і надземних розподільних газопроводів високого, середнього та низького тисків, технічне обслуговування шафових газорегуляторних пунктів, станцій катодного захисту – відносяться до планових робіт та проводяться  службами з експлуатації та ремонту підземних газопроводів районних управлінь підприємства “Тернопільгаз”.
Зокрема, один раз на два тижні проводиться технічний огляд обладнання газорегуляторних пунктів. Раз на місяць – обхід газопроводів вводів.
Крім того, двічі на рік проводиться регулювання обладнання газорегуляторних пунктів та перевірка спрацювання запобіжних пристроїв. Як правило, це відбувається на початку та по завершені опалювального сезону.
Лабораторія по повірці та ремонту лічильників газу, де під час карантину було призупинено прямий контакт зі споживачем, відновила свою роботу. 
На сьогодні, фахівці підприємства проводять ремонт газового обладнання після попередньої заявки. 
Незалежно від будь-яких обставин безперебійна робота газових систем та комфорт для споживачів є головним завданням підприємства “Тернопільгаз”.