Dear subscribers! Please pass metrics from the 1st to 5th of each month and in the case of gas smell, emergency call 104 If gas smell detects, call 104
Вірно обрана професія - надійний шлях у майбутнє

Вірно обрана професія - надійний шлях у майбутнє

03.03.2020 09:41

20-21 лютого в Борщівському агротехнічному коледжі відбувся захист дипломних проектів студентами спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» за освітньо-професійною програмою «Монтаж, обслуговування устаткування та систем газопостачання». Головою екзаменаційної комісії є перший заступник голови правління ПрАТ “Тернопільгаз” - Володимир Караванський. Цьогоріч захистилось 17 студентів, четверо з яких, отримали диплом з відзнакою. Це сьомий випуск студентів факультету в Борщівському агротехнічному коледжі. За час існування спеціальності випущено 128 техніків з експлуатації устаткування газових об”єктів.
Також, у перерві між захистом дипломних проектів голова екзаменаційної комісії Володимир Караванський ознайомився з лабораторіями із ремонту та експлуатації газового обладнання та кабінетом курсового і дипломного проектування, які своїми силами створено студентським і викладацьким колективом за сприяння адміністрації коледжу. Це лабораторії: “Автоматики і телемеханіки в газовому господарстві”, Лабораторія природних і штучних газів, лабораторія на отримання робітничої професії “Слюсар з експлуатації та ремонту газового обладнання”.
Відділення газифікації Борщівського агротехнічного коледжу тісно співпрацює з ПрАТ “Тернопільгаз”. Студенти спеціальності “Будівництво та цивільна інженерія” проходять виробничо-технологічну та переддипломну практику в районних управліннях з експлуатації газового господарства ПрАТ “Тернопільгаз” та отримують кваліфікацію “Техніка з експлуатації устаткування газових об’єктів. Крім того, під час навчання студенти отримують робітничу професію “Слюсар з експлуатації та ремонту газового обладнання”.
Статус агротехнічного коледжу Борщівський радгосп - технікум набув у червні 1994 року і здійснює підготовку спеціалістів сільського господарства за другим рівнем акредитації. На сьогоднішній день навчальний заклад готує спеціалістів з шести спеціальностей, а саме: агроінженерія, електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, маркетинг, будівництво та цивільна інженерія, агрономія, монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання.
Функціонує навчально-виробничий підрозділ, що забезпечує міцний зв'язок навчальної та виробничої діяльності. У 2004 році на базі колежу відкрито навчально-практичний центр.
Досвідчені педагоги, ветерани коледжу передають свій багаж знань та професійний досвід молодим викладачам, що влилися у колектив за останні кілька років.
Цьогоріч коледж може забезпечити 25 місць для студентів за освітньо-професійною програмою «Монтаж, обслуговування устаткування та систем газопостачання» державної форми навчання.
За додатковою інформацією слід звертатись за номерами телефонів коледжу:
+38 03541 2 15 13
+38 03541 2 15 52.
Офіційний сайт навчального закладу www.batk.edu.ua.