Dear subscribers! Please pass metrics from the 1st to 5th of each month and in the case of gas smell, emergency call 104 If gas smell detects, call 104
Засідання Ради головних та старших інженерів управління з експлуатації газового господарства

Засідання Ради головних та старших інженерів управління з експлуатації газового господарства

17.10.2019 09:45

В четвер, 17 жовтня 2019 року, на базі Підгаєцької дільниці Бережанського управління з експлуатації газового господарства (далі УЕГГ) під керівництвом першого заступника голови правління ПрАТ "Тернопільгаз" Володимира Караванського відбулося засідання Ради головних та старших інженерів УЕГГ, та розглянуто ряд виробничих питань, серед яких:
- аналіз проведення періодичної перевірки та очистки димових та вентиляційних каналів;
- хід виконання технічного обстеження газопроводів газовими господарствами області;
- готовність газових господарств області до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020років.

Було зазначено, що на сьогоднішній день газові господарства області працюють в стабільному режимі, безперебійно та безаварійно.
Для безпечного користування газом у побуті, підтримання в належному стані газового устаткування, покращення надання послуг населенню з ремонту газового обладнання у ПрАТ “Тернопільгаз” функціонує сервісна служба по ремонту та експлуатації газового обладнання імпортного виробництва.
Технічне обслуговування та обхід трас підземних газопроводів, станцій катодного захисту (далі СКЗ), газорегуляторних пунктів (далі ГРП), шафових газорегуляторних пунктів (далі ШГРП) виконуються згідно затверджених планів-графіків.

В засіданні Ради прийняла участь Компанія "Ельпласт". Підприємства "Ельпласт" та "Тернопільгаз" пов'язує багатолітня успішна співпраця та дружні взаємини. Нині компанія "Ельпласт" пропонує розглянути можливість застосування сучасних багатошарових соекструдованих труб з поліетилену для будівництва та реновації мереж газопостачання, які експлуатує ПрАТ "Тернопільгаз". Задля інформування фахівців ПрАТ "Тернопільгаз" про переваги багатошарових соекструдованих труб з РЕ-100 RC, компанія провела презентацію сучасних труб "Пластпроект", "Твінпласт", "Мультипласт", а також розповіла про особливості застосування.
На завершення засідання, прийнявши до уваги виступи учасників та критичні зауваження, було поставлено ряд завдань, серед яких:
- забезпечення безаварійної та безперебійної роботи в зимовий період 2019-2020років;
- ведення контролю витрат газу по кожній точці входу в ГРМ та впровадження заходів по зменшенню виробничо-технологічних втрат;
- забезпечити 100% виконання плану технічного обстеження газопроводів приладним методом контролю на 2019 рік.