Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Нова дорога та нові газові мережі у Бережанах

Нова дорога та нові газові мережі у Бережанах

24.11.2021 08:04

У місті Бережани на Тернопільщині триває реконструкція газових мереж. Підприємством «Тернопільгаз» на сьогодні проведено роботи із заміни 1480 метрів газопроводу по вулиці Рогатинська, 240 метрів по вулиці Тернопільська, а також замінено 61 дворовий ввід. 

Доцільність заміни газопроводу на цих вулицях була беззаперечною, у зв’язку з будівництвом нового автошляху М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький  – Знам’янка, що є об’єктом Великого будівництва у 2021 році та пролягає через місто. Працівники відділу капітального будівництва головного підприємства та Бережанського управління з експлуатації газового господарства завершили усі необхідні роботи. 

Також будівництво нового дорожнього покриття проводилось по вулиці Січових Стрільців, що потребувало поглиблення газопроводу, який прокладений уздовж вулиці. Так, у жовтні 2021 року працівники «Тернопільгаз» поглибили 190 метрів газових мереж та замінили 13 дворових вводів споживачам. Роботи виконані згідно розробленої проектної документації компанії з будівництва, реконструкції та ремонту доріг «БМ-БУД».  

Ми працюємо для Вас! 

Завжди Ваш - «Тернопільгаз»