Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Новий мобільний додаток “Особистий кабінет Gasolina Online” для споживачів ПрАТ “Тернопільгаз”

Новий мобільний додаток “Особистий кабінет Gasolina Online” для споживачів ПрАТ “Тернопільгаз”

14.02.2020 09:49

Відтепер, для жителів Тернопільщини працює мобільний додаток “Особистий кабінент Gasolina Online”, який доступний для користувачів смартфонів на базі операційної системи Android. Його можна завантажити в додатку Google Play Market за посиланням. Цей додаток дає можливість переглядати всю історію оплат та історію передачі показників лічильників газу, а також швидко та зручно подавати показники лічильників газу в режимі онлайн та стежити за нарахуваннями й оплатами за послугу з розподілу природного газу, не відвідуючи газорозподільне підприємство.

ПрАТ “Тернопільгаз” нагадує про те, що кожен споживач також може зареєструватися на офіційному сайті підприємства в Особистому кабінеті - це безкоштовний веб-сервіс, що надає абсолютно всю інформацію щодо Вашого особового рахунку. В особистому кабінеті зручно переглядати діючі тарифи, наявний баланс, а також всю історію оплат та історію передачі показників лічильників газу.