Dear subscribers! Please pass metrics from the 1st to 5th of each month and in the case of gas smell, emergency call 104 If gas smell detects, call 104
Новий мобільний додаток “Особистий кабінет Gasolina Online” для споживачів ПрАТ “Тернопільгаз”

Новий мобільний додаток “Особистий кабінет Gasolina Online” для споживачів ПрАТ “Тернопільгаз”

14.02.2020 09:49

Відтепер, для жителів Тернопільщини працює мобільний додаток “Особистий кабінент Gasolina Online”, який доступний для користувачів смартфонів на базі операційної системи Android. Його можна завантажити в додатку Google Play Market за посиланням. Цей додаток дає можливість переглядати всю історію оплат та історію передачі показників лічильників газу, а також швидко та зручно подавати показники лічильників газу в режимі онлайн та стежити за нарахуваннями й оплатами за послугу з розподілу природного газу, не відвідуючи газорозподільне підприємство.

ПрАТ “Тернопільгаз” нагадує про те, що кожен споживач також може зареєструватися на офіційному сайті підприємства в Особистому кабінеті - це безкоштовний веб-сервіс, що надає абсолютно всю інформацію щодо Вашого особового рахунку. В особистому кабінеті зручно переглядати діючі тарифи, наявний баланс, а також всю історію оплат та історію передачі показників лічильників газу.