Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
У «Тернопільгазі» триває модернізація парку автомобілів

У «Тернопільгазі» триває модернізація парку автомобілів

11.03.2021 08:03

Автотранспортна техніка підприємства має бути надійною та готовою виконувати оперативні задачіза будь-яких умов. Тому принциповим завданням у «Тернопільгазі» є щорічне оновлення парку автомобілів, зменшення фінансових затрат на їх утримання, списання старої техніки. 
За умови стабільної позитивної динаміки оновлення протягом 10 років підприємство змогло б знизити середній вік транспорту до 10-12 років, а відтак суттєво зменшити витрати на ремонт, обслуговування та паливо. 
Отож і цьогоріч  підприємством придбано 3 автомобілі Renault Duster 4x4, які у лютому місяці передані для користування Бучацьке, Заліщицьке та Зборівське районні газові господарства. 
Також, підприємство здійснює цілодобовий контроль за готовністю аварійних газових служб області, від мобільності яких залежить оперативність реагування на можливі аварійні ситуації. Адже під час опалювального сезону права на помилку немає! 
Оновлення автомобілів дозволяє вивести з експлуатації технічно застарілі автомобілі ще радянського виробництва типу УАЗ, ГАЗ, ЗІЛ та інші. 
То ж основним принципом роботи «Тернопільгазу» є забезпечення безаварійного та безперебійного розподілу природного газу до кожного споживача.