Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Українсько-польська співпраця та європейські технології «Тернопільгазу»

Українсько-польська співпраця та європейські технології «Тернопільгазу»

09.08.2021 08:14

Встановлення якісного газового обладнання дозволяє обслуговувати газові мережі на належному рівні та підтримувати їх надійну роботу. Тому партнери «Тернопільгазу» – провідні європейські виробники у сфері газопостачання. Одним із них є, польське підприємство-виробник товарів для газової та гірничої промисловості, Elektrometal SA. 

Компанія займається виготовленням комбінованих будинкових регуляторів тиску газу, пластикових ящиків для газового обладнання, які можна використовувати на вулиці та виробництвом продукції, призначеної для роботи в складних та небезпечних екологічних умовах. 

27 липня 2021 року відбулась чергова зустріч першого заступника голови правління ПрАТ «Тернопільгаз» Володимира КАРАВАНСЬКОГО та директора офісу газового ринку компанії Elektrometal S.A. Йозефа ШПЕРНОЛЯ. Сторони обговорили питання використання продукції польського підприємства на Тернопільщині та подальшу співпрацю.  

Минулого року «Тернопільгазом» розпочато активну роботу з встановлення пластикових ящиків на Тернопіллі. На відміну від металевих, такі ящики не піддаються корозії, є стійкими до ультрафіолетового та атмосферного впливу та характеризуються механічною міцністю до деформацій, а також не створюють перешкод для дистанційної передачі даних показників лічильнтків газу. А їх довговічність сягає більше 20 років! 

Робота із встановлення обладнання, що відповідає українським та європейським стандартам триватиме і надалі. 

Завжди Ваш - "Тернопільгаз"!