Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Враховуючи потреби споживачів встановлено нове сучасне обладнання на газових мережах

Враховуючи потреби споживачів встановлено нове сучасне обладнання на газових мережах

03.02.2021 13:13

Працівниками Козівського управління з експлуатації газового господарства та відділу капітального будівництва ПрАТ «Тернопільгаз» встановлено новий шафовий газорегуляторний пункт (далі – ШГРП) на газопроводі високого тиску після автоматизованої газорозподільної станції (далі – АГРС) Денисів. АГРС Денисів розташована у Козівському районі. Станція забезпечує природним газом населені пункти Козівського та Тернопільського районів, а це близько 4 тисяч споживачів блакитного палива. 
Монтаж нового ШГРП дає можливість регулювати тиск газу, враховуючи потреби споживачів, забезпечує безаварійне та безперебійне постачання природного газу. Дане ШГРП дозволить у період сушіння зернових, а саме у селах, де працюють зерносушки, - Слобідка, Яструбово, Золота Слобода, Плотича, підтримувати робочий тиск газу в заданих параметрах. 
Шафовий газорегуляторний пункт у Денисові обладнаний сучасним регуляторами для пониження тиску з високого на середній, запобіжно запірними пристроями, скидними пристроями та облаштований реєстратором даних для контролю тисків газу в режимі онлайн, з дистанційною передачею даних в центральну-аварійну диспетчерську службу підприємства. Коли тиск виходить за межі запрограмованого діапазону, реєстратор автоматично надсилає дані про позаштатну ситуацію. Це дає можливість цілодобового контролю за вхідним та вихідним тиском на ШГРП, та аналізу роботи газорегуляторного обладнання. 
Після введення в експлуатацію даного ШГРП підприємство досягло зниження втрат природного газу та значно підвищило рівень безпеки споживачів.  
Ми забезпечуєм безаварійне та безперебійне постачання природного газу до кожного споживача!